Pure Car Club

Jänispolku 3

07750 Isnäs

YHTEYSTIEDOT

Jäseneksi hakeudutaan rekisteröitymällä jäsenten keskustelufoorumille. Hallituksen hyväksynnän jälkeen tunnuksesi aktivoidaan ja jäsenmaksusi postitetaan. Rekisteröitymällä hyväksyt kerhon säännöt sekä sitoudut noudattamaan keskustelufoorumilla asiallista keskusteluetiikkaa.

MITEN JÄSENEKSI...

Yhdistyksen vuotuinen jäsenmaksu on 20 euroa. Jäsenet saavat jäsenmaksulleen vastinetta runsaan retki- ja tapahtumatarjonnan muodossa. Lisäksi jäsenten käytössä on keskustelufoorumi, jolla voi vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia sekä saada ja jakaa harrastukseen liittyvää tietoutta muiden jäsenten kanssa. Jäsenkortilla rahanarvoisia jäsenetuja on  hyödynnettävissä jo useissa eri yrityksissä.

Pure CC on FHRA:n jäsenkerho ja jäsenemme voi halutessaan liittyä kerhon kautta FHRA:n jäseneksi etuhintaan ja saa näin myös FHRA:n jäsenedut käyttöönsä.

MIKSI JÄSENEKSI...

Pure Car Club ry perustettiin Porvoossa alkuvuodesta 2013 viiden aktiivisen amerikanautoharrastajan toimesta tarkoituksena koota yhteen Itä-Uudenmaan alueella samanhenkisiä harrastajia yhteisten tapahtumien ja toiminnan merkeissä. Johtoajatuksena on tarjota jäsenilleen nykyaikainen ja toimiva amerikanautokerho järjestäytymisen tuomine etuineen. Hyvässä hengessä harrastaminen on hauskaa!

YLEISTÄ KERHOSTA

color
pure.carclub@gmail.com